Press "Enter" to skip to content

Hensyn til vær og rom når du får utemøbler

Vær

Dette er en av de viktigste hensynene når du velger utemøbler. Tenk på hvor tørt eller vått værforholdene er normalt der du bor, slik at du kan velge møbler som tåler forholdene. Husk at tørre forhold kan føre til at tre sprekker og splinter mens sterk vind vil fly av aluminiumsmøblene dine. Forsikre deg om at du velger det beste for den type eksponering de får.

Rom

Mengden tilgjengelig plass i utearealet ditt er også veldig viktig, siden det kan hjelpe deg med å velge riktig antall møbler og design som passer til rommet. Formen på terrassen hjelper deg med å velge den mest komfortable og passende designen, så husk det også når du måler plassen. For eksempel er bistro- eller kaféstoler og -bord bra for små rom på grunn av de små profilene, mens barbordssett er gode fordi de er smale. Hemmeligheten er å velge noe du elsker og noe som også er funksjonelt for området.

Be First to Comment

Leave a Reply